TV LG 43" 43UJ6307

22723

Televizor i markes LG modeli 43UJ6307

Me ekran 43" dhe sistem operimi webOS 3.5

Rezolucion 4K UltraHD dhe ekran LED

Marres DVB-S2/DVB-T2/C/CL+ te integruar

Porte USBx1, LanX1 HDMI x3, Scart x1, USB x1, CI Slot x1, VAG x1, Earphone

Me audio cilesore dhe shume te paster. 

Lidhje me WiFi

Marka LG
Garancia 2 vjet
Madhesia e Ekranit TV 43"
Lloji TV LED
SMART PO
Rezolucioni 4K (Ultra-HD)
Frekuenca 500 PMI
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Televizor i markes LG modeli 43UJ6307

Me ekran 43" dhe sistem operimi webOS 3.5

Rezolucion 4K UltraHD dhe ekran LED

Marres DVB-S2/DVB-T2/C/CL+ te integruar

Porte USBx1, LanX1 HDMI x3, Scart x1, USB x1, CI Slot x1, VAG x1, Earphone

Me audio cilesore dhe shume te paster. 

Lidhje me WiFi

Fleta e të dhënave

Marka LG
Garancia 2 vjet
Madhesia e Ekranit TV 43"
Lloji TV LED
SMART PO
Rezolucioni 4K (Ultra-HD)
Frekuenca 500 PMI

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë