Televizor i markes LG modeli EG-9A7V

Me ekran me madhesi 55" dhe rezolucion 1920 x 1080 display oled

Moduli CL+ 

Audio e paster dhe volumi i larte do ju mundesojne te ktheni dhomen tuaj te ndenjes ne nje mini kinema.

Kornize e holle dhe elegante rreth ekranit ngjyre e zeze.

Televizori eshte SMART(WebOS 3.0) dhe ju ofron mundesine te navigoni me wifi ne televizorin tuaj.

Cilesi shume e mire zeri. Marres dixhital tokesor High Definiton dhe kabllor i integruar DVB-T2,DVB-C,DVB-S2

Lidhjet HDMI/USB. Klas Energjie A

Permasat 1229 x 759 x 225 mm

Marka LG
Garancia 1 vit
SMART PO
Klasa e Energjise A
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Televizor i markes LG modeli EG-9A7V

Me ekran me madhesi 55" dhe rezolucion 1920 x 1080 display oled

Moduli CL+ 

Audio e paster dhe volumi i larte do ju mundesojne te ktheni dhomen tuaj te ndenjes ne nje mini kinema.

Kornize e holle dhe elegante rreth ekranit ngjyre e zeze.

Televizori eshte SMART(WebOS 3.0) dhe ju ofron mundesine te navigoni me wifi ne televizorin tuaj.

Cilesi shume e mire zeri. Marres dixhital tokesor High Definiton dhe kabllor i integruar DVB-T2,DVB-C,DVB-S2

Lidhjet HDMI/USB. Klas Energjie A

Permasat 1229 x 759 x 225 mm

Fleta e të dhënave

Marka LG
Garancia 1 vit
SMART PO
Klasa e Energjise A

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: