Televizor me madhesi ekrani 55"

Marka LG modeli 55LB731V

LED Full HD 80HZ, mega kontrast

Audio e paster dhe volumi i larte do ju mundesojne te ktheni dhomen tuaj te ndenjes ne nje mini kinema.

Kornize e holle dhe elegante rreth ekranit ngjyre e zeze

Televizori eshte SMART System WEB OS dhe funksion wifi

Mund ta lidhni televizorin tuaj me internet wifi dhe ta ktheni ate ne nje kompjuter

Cilesi shume e mire zeri.Moduli CL+

Marres dixhital tokesor High Definiton dhe kabllor i integruar DVB-T2 / C /S2 CL+ HDMI USB SMART

Lidhjet WIFI / LAN 3D AKTIV / 2D - 3D Konverter

Marka LG
Garancia 1 vit
Rezolucioni Rezolucioni 1920x1080
Madhesia e Ekranit TV 55"
Lloji TV LED
SMART PO
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Televizor me madhesi ekrani 55"

Marka LG modeli 55LB731V

LED Full HD 80HZ, mega kontrast

Audio e paster dhe volumi i larte do ju mundesojne te ktheni dhomen tuaj te ndenjes ne nje mini kinema.

Kornize e holle dhe elegante rreth ekranit ngjyre e zeze

Televizori eshte SMART System WEB OS dhe funksion wifi

Mund ta lidhni televizorin tuaj me internet wifi dhe ta ktheni ate ne nje kompjuter

Cilesi shume e mire zeri.Moduli CL+

Marres dixhital tokesor High Definiton dhe kabllor i integruar DVB-T2 / C /S2 CL+ HDMI USB SMART

Lidhjet WIFI / LAN 3D AKTIV / 2D - 3D Konverter

Fleta e të dhënave

Marka LG
Garancia 1 vit
Rezolucioni Rezolucioni 1920x1080
Madhesia e Ekranit TV 55"
Lloji TV LED
SMART PO
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë