Televizor i markes LG 55" OLED modeli 55B6J

Me cilesine me te mire te figures OLED dhe rezolucion 4K Ultra HD

Televizori eshte smart dhe operon me sistemin operativ web OS 3.0

Me wireless qe ju lejon te lundroni ne internet direkt nga televizori juaj

Opsionet e TV DNLA/Bluetooth, marres DVB-T2 / C / S2

Dalej optikale/HDMI/USB/Kompozit (AV)/ethernet

Kontrast Mega, me modul CL+. Konsumi maksimal 145W ndersa stanby 0,5W

Permasat me mbajtese 122.9 X 75.9 X 22.5cm ndersa pa mbajtese 122.9 X 71.5 X 4.86cm

Televizori peshon 18,6kg se bashku me mbajtesen

Marka LG
Garancia 2 vjet
Madhesia e Ekranit TV 55"
Lloji TV LED
SMART PO
Rezolucioni 4K (Ultra-HD)
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Televizor i markes LG 55" OLED modeli 55B6J

Me cilesine me te mire te figures OLED dhe rezolucion 4K Ultra HD

Televizori eshte smart dhe operon me sistemin operativ web OS 3.0

Me wireless qe ju lejon te lundroni ne internet direkt nga televizori juaj

Opsionet e TV DNLA/Bluetooth, marres DVB-T2 / C / S2

Dalej optikale/HDMI/USB/Kompozit (AV)/ethernet

Kontrast Mega, me modul CL+. Konsumi maksimal 145W ndersa stanby 0,5W

Permasat me mbajtese 122.9 X 75.9 X 22.5cm ndersa pa mbajtese 122.9 X 71.5 X 4.86cm

Televizori peshon 18,6kg se bashku me mbajtesen

Fleta e të dhënave

Marka LG
Garancia 2 vjet
Madhesia e Ekranit TV 55"
Lloji TV LED
SMART PO
Rezolucioni 4K (Ultra-HD)

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë