Televizor i markes LG modeli 32LJ510U AEE

Ekran me madhesi 32" rezolucion HD 1366x768

Ekran LED

Televizori nuk eshte smart dhe nuk ju mundeson lidhje me Wi-FI

Me kornize te holle ngjyre te zeze. Marresi DVB-T2/C/S2

Lidhje HDMI,USB,SCART,CL+

Me cilesi te larte Audio dhe figure

Marka LG
Garancia 2 vjet
Ekran LED Ekran LED
Madhesia e Ekranit TV 32"
Lloji TV LED
SMART JO
Rezolucioni 1366 x 768 (HD)
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Televizor i markes LG modeli 32LJ510U AEE

Ekran me madhesi 32" rezolucion HD 1366x768

Ekran LED

Televizori nuk eshte smart dhe nuk ju mundeson lidhje me Wi-FI

Me kornize te holle ngjyre te zeze. Marresi DVB-T2/C/S2

Lidhje HDMI,USB,SCART,CL+

Me cilesi te larte Audio dhe figure

Fleta e të dhënave

Marka LG
Garancia 2 vjet
Ekran LED Ekran LED
Madhesia e Ekranit TV 32"
Lloji TV LED
SMART JO
Rezolucioni 1366 x 768 (HD)

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë