Televizor i markes LG modeli 32LK510BPLD.AEE

Ekran me madhesi 32" rezolucion HD 

Frekuenca 50Hz. Televizori nuk eshte Smart . Audio 2x5W

Me marres DVB-T2/C/S2. Lidhje HDMI,USB,CL+/Kompozit AV dhe dalje optikale

Konsumi maksimal 31W ndersa standby 0,5Watt

Me kornize te holle ngjyre te zeze. Pesha 4.9kg

Permasat me mbajtese 73.9 X 47.2 X 16.8 cm ndersa pa mbajtese 73.9 X 44.1 X 7.5cmMarka LG
Garancia 2 vjet
Madhesia e Ekranit TV 32"
Lloji TV LED
SMART JO
Rezolucioni 1366 x 768 (HD)
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Televizor i markes LG modeli 32LK510BPLD.AEE

Ekran me madhesi 32" rezolucion HD 

Frekuenca 50Hz. Televizori nuk eshte Smart . Audio 2x5W

Me marres DVB-T2/C/S2. Lidhje HDMI,USB,CL+/Kompozit AV dhe dalje optikale

Konsumi maksimal 31W ndersa standby 0,5Watt

Me kornize te holle ngjyre te zeze. Pesha 4.9kg

Permasat me mbajtese 73.9 X 47.2 X 16.8 cm ndersa pa mbajtese 73.9 X 44.1 X 7.5cmFleta e të dhënave

Marka LG
Garancia 2 vjet
Madhesia e Ekranit TV 32"
Lloji TV LED
SMART JO
Rezolucioni 1366 x 768 (HD)

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Aksesorë të tjerë që lidhen me këtë produkt:

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë