TV LG LED 43LJ500V

27096

LG Life's Good

Televizor i markes LG modeli 43LJ500V

Me madhesi ekrani 43'' LED dhe rezolucion Full HD

Frekuenca 200PM1,, audio 2x10 W

Televizori nuk eshte Smart. Ka porte HDMI, SKART,USB

Marres dixhital DVB-T2 / C / S2 dhe modul Cl +. 

Me porta hyrjeje të shumëfishta ju mund të lidhni kabllon HDMI ose USB dhe të argëtoheni nëpermjet, lojrave ose pajisjeve dixhitale në televizorin tuaj.

Permasat me mbajtese 97 x 62.4 x 22 cm ndersa pa mbajtese 97 x 57 x 7.8 cm

Marka LG
Garancia 2 vjet
Madhesia e Ekranit TV 43"
Lloji TV LED
SMART JO
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Televizor i markes LG modeli 43LJ500V

Me madhesi ekrani 43'' LED dhe rezolucion Full HD

Frekuenca 200PM1,, audio 2x10 W

Televizori nuk eshte Smart. Ka porte HDMI, SKART,USB

Marres dixhital DVB-T2 / C / S2 dhe modul Cl +. 

Me porta hyrjeje të shumëfishta ju mund të lidhni kabllon HDMI ose USB dhe të argëtoheni nëpermjet, lojrave ose pajisjeve dixhitale në televizorin tuaj.

Permasat me mbajtese 97 x 62.4 x 22 cm ndersa pa mbajtese 97 x 57 x 7.8 cm

Fleta e të dhënave

Marka LG
Garancia 2 vjet
Madhesia e Ekranit TV 43"
Lloji TV LED
SMART JO

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë