Televizor i markes Lobod modeli  43LK5900PLA.AEE

Me madhesi ekrani 43'', rezolucioni Full HD

Televizori eshte Smart dhe operon me sistem WEB OS 4.0

Mund ta lidhni me wireless dhe te lundroni ne internet nga televizori juaj

Marres DVB-C/T2/S2. Lidhjet HDMI/USB

Dalje optikale dhe lidhje Ethernet 

Klasa e energjisë: A+.

Permasat pa mbajtëset: 97.7 X 57.5 X 8.1 cm

Permasat me mbajtëse:  97.7 X 61.5 X 18.7 cm

Marka LG
Garancia 2 vjet
Fuqia ne Watt 55 W
Madhesia e Ekranit TV 43"
Lloji TV LED
SMART PO
Rezolucioni Full HD
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Televizor i markes Lobod modeli  43LK5900PLA.AEE

Me madhesi ekrani 43'', rezolucioni Full HD

Televizori eshte Smart dhe operon me sistem WEB OS 4.0

Mund ta lidhni me wireless dhe te lundroni ne internet nga televizori juaj

Marres DVB-C/T2/S2. Lidhjet HDMI/USB

Dalje optikale dhe lidhje Ethernet 

Klasa e energjisë: A+.

Permasat pa mbajtëset: 97.7 X 57.5 X 8.1 cm

Permasat me mbajtëse:  97.7 X 61.5 X 18.7 cm

Fleta e të dhënave

Marka LG
Garancia 2 vjet
Fuqia ne Watt 55 W
Madhesia e Ekranit TV 43"
Lloji TV LED
SMART PO
Rezolucioni Full HD

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë