TV LG OLED 55B8PLA.AEE

27012

LG Life's Good

Televizor i markes LG me ekran 55'

Per perfeksion ngjyrash dhe cilesi figure me rezolucion Ultra HD 4K

Kontrasti Cinema HDR. Madhesia e ekranit 55'' me ekran OLED peer nje figure te paster dhe cilesore

Televizori eshte Smart qe ju jep mundesine te lidheni me wireless dhe te lundroni ne televizor.

Operon me sistemin Web OS 4.0. Marres DVB-T2/C/S2, moduli CL+

Me dalje HDMI,USB, ethernet, dalje optike

Konsumi maksimal i energjise 110Watt ndersa stanbye 0,5 W

Permasat e televizorit me mbajtese 122.8 X 75.2 X 22cm ndersa pa mbajtese 122.8 x 70.7x 4.7 cm. Peshon 16,3kg

Marka LG
Garancia 2 vjet
Lloji TV OLED
SMART PO
Rezolucioni 4K (Ultra-HD)
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Televizor i markes LG me ekran 55'

Per perfeksion ngjyrash dhe cilesi figure me rezolucion Ultra HD 4K

Kontrasti Cinema HDR. Madhesia e ekranit 55'' me ekran OLED peer nje figure te paster dhe cilesore

Televizori eshte Smart qe ju jep mundesine te lidheni me wireless dhe te lundroni ne televizor.

Operon me sistemin Web OS 4.0. Marres DVB-T2/C/S2, moduli CL+

Me dalje HDMI,USB, ethernet, dalje optike

Konsumi maksimal i energjise 110Watt ndersa stanbye 0,5 W

Permasat e televizorit me mbajtese 122.8 X 75.2 X 22cm ndersa pa mbajtese 122.8 x 70.7x 4.7 cm. Peshon 16,3kg

Fleta e të dhënave

Marka LG
Garancia 2 vjet
Lloji TV OLED
SMART PO
Rezolucioni 4K (Ultra-HD)

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Aksesorë të tjerë që lidhen me këtë produkt:

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë