TV LOBOD 24" LX-2400TC

22063

Televizor i markes Lobod modeli LX-2400TC

Ekran me madhesi 24"LED IPS LCD

Kontrasti Kontrast: 1000:1

Rezolucioni HD (pixel) 1366 X 768

Me kornize metalike ngjyre te zeze. Marresi  DVB-T, DVB-C

Me cilesi te larte Audio dhe figure do ta ktheje dhomen tuaj te ndenjes ne nje kinema te vertete

Marka Lobod
Garancia 1 vit
Madhesia e Ekranit 24"
SMART JO
Rezolucioni 1366 x 768 (HD)
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Televizor i markes Lobod modeli LX-2400TC

Ekran me madhesi 24"LED IPS LCD

Kontrasti Kontrast: 1000:1

Rezolucioni HD (pixel) 1366 X 768

Me kornize metalike ngjyre te zeze. Marresi  DVB-T, DVB-C

Me cilesi te larte Audio dhe figure do ta ktheje dhomen tuaj te ndenjes ne nje kinema te vertete

Fleta e të dhënave

Marka Lobod
Garancia 1 vit
Madhesia e Ekranit 24"
SMART JO
Rezolucioni 1366 x 768 (HD)

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

<