Tv Lobod 40-19 T2/S2 Smart

22502

Lobod

Televizor i markes Lobod 40 inch

Android Smart TV

Marres DVB-T2/S2

Rezolucioni: Full HD(1920×1080).

Kontrasti: 5000:1

Portat hyrese: HDMI

Moduli: CL+

Frekuenca: 100 HZ

Audio: 2x10W

Kendi i shikimit: 170°x160°

Formati i ekranit: 16:9

Marka Lobod
Garancia 2 vjet
SMART PO
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)
Frekuenca 100Hz
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Televizor i markes Lobod 40 inch

Android Smart TV

Marres DVB-T2/S2

Rezolucioni: Full HD(1920×1080).

Kontrasti: 5000:1

Portat hyrese: HDMI

Moduli: CL+

Frekuenca: 100 HZ

Audio: 2x10W

Kendi i shikimit: 170°x160°

Formati i ekranit: 16:9

Fleta e të dhënave

Marka Lobod
Garancia 2 vjet
SMART PO
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)
Frekuenca 100Hz

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë