TV Lobod 40" LED SMART Full HD LE-4018 DVBT2

15120

Lobod

62

TV Lobod 40" LED SMART Full HD LED-4018 DVBT2
Televizor SMART Android 4.4. 
Ju mundeson te lundroni ne internet dhe te perdroni aplikacionet Android

- Aplikacione te para-instaluara:  Twitter, YouTube, Facebook, Gmail.

Madhesia e ekranit 40" (102 cm)
Rezolucioni Full HD 1920 X 1080 pixels
Kontrast te larte
Kendi i shikueshmerise 170°x160° 
Marres dixhital tokesor dhe kabllor High Definition i integruar DVB-T, DVB-T2, DVB-C
Frekuenca 100Hz
Moduli CL+
Audio: 2 bokse nga 10W (20W total)
Portat:
- USB
- HDMI
- SCART
- VGA
- Kufje
- AV, YUV

Marka Lobod
Garancia 2 vjet
Madhesia e Ekranit TV 40"
Lloji TV LED
SMART PO
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

TV Lobod 40" LED SMART Full HD LED-4018 DVBT2
Televizor SMART Android 4.4. 
Ju mundeson te lundroni ne internet dhe te perdroni aplikacionet Android

- Aplikacione te para-instaluara:  Twitter, YouTube, Facebook, Gmail.

Madhesia e ekranit 40" (102 cm)
Rezolucioni Full HD 1920 X 1080 pixels
Kontrast te larte
Kendi i shikueshmerise 170°x160° 
Marres dixhital tokesor dhe kabllor High Definition i integruar DVB-T, DVB-T2, DVB-C
Frekuenca 100Hz
Moduli CL+
Audio: 2 bokse nga 10W (20W total)
Portat:
- USB
- HDMI
- SCART
- VGA
- Kufje
- AV, YUV

Fleta e të dhënave

Marka Lobod
Garancia 2 vjet
Madhesia e Ekranit TV 40"
Lloji TV LED
SMART PO
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: