TV LOBOD 49" LX-4939 T2/S2

24291

Lobod

2

Televizor i markes Lobod modeli LX-4939 T2/S2

Ekran me madhesi 49" rezolucion HD 1920 X 1080

Ekran LED FULL HD. Televizori nuk eshte smart dhe nuk ju mundeson lidhje me Wi-FI

Me kornize te holle ngjyre te zeze. Marresi DVB-T/T2/S2

Kontrast Mega, frekuenca 200HRZ

Prodhim i vitit 2018

Lidhje HDMI,USB,LAN,VGA

Marka Lobod
Garancia 2 vjet
Ekran LED Ekran LED
Madhesia e Ekranit TV 49"
Lloji TV LED
SMART JO
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)
Frekuenca 200Hz
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Televizor i markes Lobod modeli LX-4939 T2/S2

Ekran me madhesi 49" rezolucion HD 1920 X 1080

Ekran LED FULL HD. Televizori nuk eshte smart dhe nuk ju mundeson lidhje me Wi-FI

Me kornize te holle ngjyre te zeze. Marresi DVB-T/T2/S2

Kontrast Mega, frekuenca 200HRZ

Prodhim i vitit 2018

Lidhje HDMI,USB,LAN,VGA

Fleta e të dhënave

Marka Lobod
Garancia 2 vjet
Ekran LED Ekran LED
Madhesia e Ekranit TV 49"
Lloji TV LED
SMART JO
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)
Frekuenca 200Hz

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë