TV Lobod 50DK5J Smart

27097

Lobod

Televizor i markes Lobod modeli 50DK5J 

Me ekran memadhesi 50'' dhe rezolucion FULL HD 1920x1080

Kontrasti 1000:1. Marres DVB-T2 / S2

Televizori eshte smart qe ju jep mundesine ta lidhni me intenet. Wireless i integruar

Kursen energjine 75W dhe standby 1W

Me kornize te thjeshte dhe te holle ngjyre gri

Porta 3 HDMI/2 USB, AV/VGA/SKART/PCKomponent/Kufje

Dimensionet pa mbajtese 112x64,5x12 cm ndersa me mbajtese 112x69x23 cm

Lobodo krijoi një seri të re televizorësh LED që janë stil i përsosur dhe dizenjo shume fine

Marka Lobod
Garancia 1 vit
Madhesia e Ekranit TV 50"
Lloji TV LED
SMART PO
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Televizor i markes Lobod modeli 50DK5J 

Me ekran memadhesi 50'' dhe rezolucion FULL HD 1920x1080

Kontrasti 1000:1. Marres DVB-T2 / S2

Televizori eshte smart qe ju jep mundesine ta lidhni me intenet. Wireless i integruar

Kursen energjine 75W dhe standby 1W

Me kornize te thjeshte dhe te holle ngjyre gri

Porta 3 HDMI/2 USB, AV/VGA/SKART/PCKomponent/Kufje

Dimensionet pa mbajtese 112x64,5x12 cm ndersa me mbajtese 112x69x23 cm

Lobodo krijoi një seri të re televizorësh LED që janë stil i përsosur dhe dizenjo shume fine

Fleta e të dhënave

Marka Lobod
Garancia 1 vit
Madhesia e Ekranit TV 50"
Lloji TV LED
SMART PO
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë