TV Lobod LE-5566 Ultra HD-Smart

20481

Lobod

Televizor i markes Lobod modeli LLE-5566 T/C/T2/S2

Ekran me madhesi 55" rezolucion 4k Ultra HD 3840 X 2160

Televizor SMART "inteligjent" per lundrim ne internet. Perdor sistemin Android 4.4
Ekran LED per ngjyra me te mira, cilesi me te larte imazhi dhe cilesi me e mire audio

Me kornize te holle ngjyre te zeze. Marresi DVB-T/T2/C/S2

Lidhje HDMI, USB, Scart, VGA

Garancia 2 vjet
Rezolucioni 3840 X 2160
Madhesia e Ekranit TV 55"
Lloji TV LED
Rezolucioni 4K (Ultra-HD)
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Televizor i markes Lobod modeli LLE-5566 T/C/T2/S2

Ekran me madhesi 55" rezolucion 4k Ultra HD 3840 X 2160

Televizor SMART "inteligjent" per lundrim ne internet. Perdor sistemin Android 4.4
Ekran LED per ngjyra me te mira, cilesi me te larte imazhi dhe cilesi me e mire audio

Me kornize te holle ngjyre te zeze. Marresi DVB-T/T2/C/S2

Lidhje HDMI, USB, Scart, VGA

Fleta e të dhënave

Garancia 2 vjet
Rezolucioni 3840 X 2160
Madhesia e Ekranit TV 55"
Lloji TV LED
Rezolucioni 4K (Ultra-HD)

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë