TV Lobod LX-43DK5T2S2 Smart

27118

Lobod

Televizor i markes Lobod modeli LX-43DK5T2S2

Me ekran me madhesi 43'' dhe rezolucion FULL HD 1920x1080

Marres DVB-T2 / S2.Me kornize te thjeshte dhe te holle ngjyre gri

Televizori eshte smart qe ju jep mundesine ta lidhni me intenet. Wireless i integruar

Operon me sistemin Android 7

Porta USB x 2, HDMI X 3, SCART, VGA, ANTENA, IN/OUT

Dimensionet pa mbajtese 96,5 x 56 x 12 cm

Lobodo krijoi një seri të re televizorësh LED që janë stil i përsosur dhe dizenjo shume fine

Marka Lobod
Garancia 1 vit
Madhesia e Ekranit TV 43"
Lloji TV LED
SMART PO
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Televizor i markes Lobod modeli LX-43DK5T2S2

Me ekran me madhesi 43'' dhe rezolucion FULL HD 1920x1080

Marres DVB-T2 / S2.Me kornize te thjeshte dhe te holle ngjyre gri

Televizori eshte smart qe ju jep mundesine ta lidhni me intenet. Wireless i integruar

Operon me sistemin Android 7

Porta USB x 2, HDMI X 3, SCART, VGA, ANTENA, IN/OUT

Dimensionet pa mbajtese 96,5 x 56 x 12 cm

Lobodo krijoi një seri të re televizorësh LED që janë stil i përsosur dhe dizenjo shume fine

Fleta e të dhënave

Marka Lobod
Garancia 1 vit
Madhesia e Ekranit TV 43"
Lloji TV LED
SMART PO
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë