TV PANASONIC 55" SMART 55AS750E

22015

Panasonic me madhesi 55" nje kinema e vertete ne shtepine tuaj

Televizori eshte model 55AS750E, FULL HD me rezolucion1920 X 1080 pixel

Televizori LED eshte Smart 3D.

Audio e paster dhe volumi i larte.

Procesori dual core +Moduli CL+. Kornize e holle dhe elegante. 

Frekuenca 1200 PMI . Marresi USB,HDMI,SCART. 

Marka Panasonic
Garancia 1 vit
Rezolucioni Rezolucioni 1920x1080
Madhesia e Ekranit TV 55"
Lloji TV LED
SMART PO
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Panasonic me madhesi 55" nje kinema e vertete ne shtepine tuaj

Televizori eshte model 55AS750E, FULL HD me rezolucion1920 X 1080 pixel

Televizori LED eshte Smart 3D.

Audio e paster dhe volumi i larte.

Procesori dual core +Moduli CL+. Kornize e holle dhe elegante. 

Frekuenca 1200 PMI . Marresi USB,HDMI,SCART. 

Fleta e të dhënave

Marka Panasonic
Garancia 1 vit
Rezolucioni Rezolucioni 1920x1080
Madhesia e Ekranit TV 55"
Lloji TV LED
SMART PO

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë