TV PANASONIC 55" TX-55AS650E

22018

TV Panasonic me madhesi 55" nje kinema e vertete ne shtepine tuaj

Televizori eshte modelTX-55AS650E LED SMART 

Rezolucioni Full HD ekran LCD LED. ME Teknologji 3D

Processor DUAL CORE PLUS

Audio e paster dhe volumi i larte.Frekuenca 1200Hz

Kontrast Brilliant për të sjellë më të mirën në të gjitha filmat tuaj të preferuar

Kornize e holle dhe elegante metalike dhe mbeshtetese metalike

Frekuenca 1200 Hz( 1920X1080). Marresi DVB-C/T,DLNA/WIFI

Marka Panasonic
Garancia 1 vit
Madhesia e Ekranit TV 55"
SMART PO
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

TV Panasonic me madhesi 55" nje kinema e vertete ne shtepine tuaj

Televizori eshte modelTX-55AS650E LED SMART 

Rezolucioni Full HD ekran LCD LED. ME Teknologji 3D

Processor DUAL CORE PLUS

Audio e paster dhe volumi i larte.Frekuenca 1200Hz

Kontrast Brilliant për të sjellë më të mirën në të gjitha filmat tuaj të preferuar

Kornize e holle dhe elegante metalike dhe mbeshtetese metalike

Frekuenca 1200 Hz( 1920X1080). Marresi DVB-C/T,DLNA/WIFI

Fleta e të dhënave

Marka Panasonic
Garancia 1 vit
Madhesia e Ekranit TV 55"
SMART PO
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: