TV PANASONIC 58" TX-58DX703E

22019

TV Panasonic me madhesi 58" nje kinema e vertete ne shtepine tuaj

Televizori eshte model TX-58DX703E

Televizori ka disa nga teknologjitë më të fundit, duke përfshirë rezolucionin 4K ekranin LED LCD, Full HD (3840 X 2160) dhe frekuencen 1400HRZ

Audio e paster dhe volumi i larte. Moduli CL+

Kontrast Brilliant për të sjellë më të mirën në të gjitha filmat tuaj të preferuar

Kornize e holle dhe elegante metalike.

Lidhjet SCART,USB,HDMI,LAN
Marresi DVB-T/T2/DVB-S2/DVB-C. Pesha 24 KG Kg ( Paketim )
Marka Panasonic
Garancia 1 vit
Madhesia e Ekranit TV 58"
Lloji TV LED
SMART PO
Rezolucioni 4K (Ultra-HD)
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

TV Panasonic me madhesi 58" nje kinema e vertete ne shtepine tuaj

Televizori eshte model TX-58DX703E

Televizori ka disa nga teknologjitë më të fundit, duke përfshirë rezolucionin 4K ekranin LED LCD, Full HD (3840 X 2160) dhe frekuencen 1400HRZ

Audio e paster dhe volumi i larte. Moduli CL+

Kontrast Brilliant për të sjellë më të mirën në të gjitha filmat tuaj të preferuar

Kornize e holle dhe elegante metalike.

Lidhjet SCART,USB,HDMI,LAN
Marresi DVB-T/T2/DVB-S2/DVB-C. Pesha 24 KG Kg ( Paketim )

Fleta e të dhënave

Marka Panasonic
Garancia 1 vit
Madhesia e Ekranit TV 58"
Lloji TV LED
SMART PO
Rezolucioni 4K (Ultra-HD)

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë