TV Philips 50PFS4012/12

27089

Philips

Televizor i markes Philips modeli 50PFS4012/12

Me madhesia ekrani 50", rezolucion FULL HD

Ekranet Full HD kane nje rezolucion prej 1920x1080 piksel dhe nje raport 16: 9. Ekranet me kete rezolucion kane nje pamje te shkelqyer imazhi dhe ndricim 280 cd / m²

Kornize rreth ekranit me ngjyre e zeze

Marres DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2

Televizori nuk eshte SMART

Portat: 3xHDMI, USB, Antenna IEC75, lidhje satelitore, CI +, VGA / DVI, Dalja e kufjeve

Fale teknologjise LED te shperndare pas ekranit televiziv, imazhi jep nje kontrast te mrekullueshem duke drejtuar driten ku eshte me e nevojshme

Me nje nivel me te larte te ndriçimit dhe nje pamje me te thelle te ngjyres se zeze, ekrani LED siguron nje qartesi me te madhe sesa televizoret standarde

SCART-Duke perdorur pershtatesin e kabllit scart, mund te lidhni pajisjet audio dhe video qe perdorin standarde te ndryshme.

Permasat me mbajtese: 1126 x 712 x 233mm ndersa pa mbajtese: 1126 x 655 x 88 mm

Marka Philips
Garancia 1 vit
Madhesia e Ekranit TV 50''
Lloji TV LED
SMART JO
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)
Frekuenca 60 Hz
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Televizor i markes Philips modeli 50PFS4012/12

Me madhesia ekrani 50", rezolucion FULL HD

Ekranet Full HD kane nje rezolucion prej 1920x1080 piksel dhe nje raport 16: 9. Ekranet me kete rezolucion kane nje pamje te shkelqyer imazhi dhe ndricim 280 cd / m²

Kornize rreth ekranit me ngjyre e zeze

Marres DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2

Televizori nuk eshte SMART

Portat: 3xHDMI, USB, Antenna IEC75, lidhje satelitore, CI +, VGA / DVI, Dalja e kufjeve

Fale teknologjise LED te shperndare pas ekranit televiziv, imazhi jep nje kontrast te mrekullueshem duke drejtuar driten ku eshte me e nevojshme

Me nje nivel me te larte te ndriçimit dhe nje pamje me te thelle te ngjyres se zeze, ekrani LED siguron nje qartesi me te madhe sesa televizoret standarde

SCART-Duke perdorur pershtatesin e kabllit scart, mund te lidhni pajisjet audio dhe video qe perdorin standarde te ndryshme.

Permasat me mbajtese: 1126 x 712 x 233mm ndersa pa mbajtese: 1126 x 655 x 88 mm

Fleta e të dhënave

Marka Philips
Garancia 1 vit
Madhesia e Ekranit TV 50''
Lloji TV LED
SMART JO
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)
Frekuenca 60 Hz

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë