TV PHILIPS 55" ULTRA HD SMART TV 55PUS6101/12

22021

TV Philips modeli 55PUS6101/12

Me madhesi ekrani 55" ULTRA HD 

SMART TV me rezolucion 3840 x 2160 pixel

Televizori ka disa nga teknologjitë më të fundit, duke përfshirë rezolucionin 4K ekranin LED LCD, Full HD (3840 X 2160) dhe frekuencen 800Hz

Audio e paster dhe volumi i larte. Moduli CL+.

Kontrast Brilliant për të sjellë më të mirën në të gjitha filmat tuaj të preferuar

Kornize e holle dhe elegante metalike.

Lidhjet HDMI,USB,SCART,RCA
Marresi DVB T/C/T2/T2-HD/S/S2. 
Marka Philips
Garancia 1 vit
Madhesia e Ekranit TV 55"
Lloji TV LED
SMART PO
Rezolucioni 4K (Ultra-HD)
Frekuenca 800Hz
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

TV Philips modeli 55PUS6101/12

Me madhesi ekrani 55" ULTRA HD 

SMART TV me rezolucion 3840 x 2160 pixel

Televizori ka disa nga teknologjitë më të fundit, duke përfshirë rezolucionin 4K ekranin LED LCD, Full HD (3840 X 2160) dhe frekuencen 800Hz

Audio e paster dhe volumi i larte. Moduli CL+.

Kontrast Brilliant për të sjellë më të mirën në të gjitha filmat tuaj të preferuar

Kornize e holle dhe elegante metalike.

Lidhjet HDMI,USB,SCART,RCA
Marresi DVB T/C/T2/T2-HD/S/S2. 

Fleta e të dhënave

Marka Philips
Garancia 1 vit
Madhesia e Ekranit TV 55"
Lloji TV LED
SMART PO
Rezolucioni 4K (Ultra-HD)
Frekuenca 800Hz

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: