TV SAMSUNG 32" LED UE32M4002AKXXH

27002

Samsung

1

Televizor i markes Samsung 32

Modeli LED UE32M4002AKXXH. Rezolucioni 1366x768 pixel.

Ngjyra te pastra dhe te theksuara, mega kontrast

Opsioni Wide Color Enhancer përmirëson cilësinë e imazhit dhe zbulon detajet me ngjyra ashtu siç janë konceptuar t'i shihni.

Clean View redukton zhurmën dhe interferencën, duke përmirësuar ngjyrën dhe kontrastin për pamje të pastër si kristal.

Shijoni gjithçka me cilësi të rafinuar imazhi HD

Lidheni argëtimin dhe mediat tuaja të preferuara me televizorin - shikoni video regjistrimet, dëgjoni muzikë ose shikoni fotot nëpërmjet lidhjes USB. 

Formatet qe suporton përfshijnë AV1, ASF, MP3, JMPG, etj.

Dy dalje HDMI nje dalje USB. Televizori nuk eshte Smart

Marresi DVB-T2 / C. Audio e paster dhe volumi i larte do ju mundesojne te shijoni filmat apo pragramet tuaja te preferuara

Permasat:74.5 X 46.6 X 15cm

Marka Samsung
Garancia 2 vjet
Ekran LED Ekran LED
Madhesia e Ekranit TV 32"
Lloji TV LED
SMART JO
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)
Frekuenca 100Hz
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Televizor i markes Samsung 32

Modeli LED UE32M4002AKXXH. Rezolucioni 1366x768 pixel.

Ngjyra te pastra dhe te theksuara, mega kontrast

Opsioni Wide Color Enhancer përmirëson cilësinë e imazhit dhe zbulon detajet me ngjyra ashtu siç janë konceptuar t'i shihni.

Clean View redukton zhurmën dhe interferencën, duke përmirësuar ngjyrën dhe kontrastin për pamje të pastër si kristal.

Shijoni gjithçka me cilësi të rafinuar imazhi HD

Lidheni argëtimin dhe mediat tuaja të preferuara me televizorin - shikoni video regjistrimet, dëgjoni muzikë ose shikoni fotot nëpërmjet lidhjes USB. 

Formatet qe suporton përfshijnë AV1, ASF, MP3, JMPG, etj.

Dy dalje HDMI nje dalje USB. Televizori nuk eshte Smart

Marresi DVB-T2 / C. Audio e paster dhe volumi i larte do ju mundesojne te shijoni filmat apo pragramet tuaja te preferuara

Permasat:74.5 X 46.6 X 15cm

Fleta e të dhënave

Marka Samsung
Garancia 2 vjet
Ekran LED Ekran LED
Madhesia e Ekranit TV 32"
Lloji TV LED
SMART JO
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)
Frekuenca 100Hz

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Aksesorë të tjerë që lidhen me këtë produkt:

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë