TV SAMSUNG 40" FHD SMART 40J5202

22025

Televizor i markes Samsung modeli 40J5202

Smart Full HD me madhesi ekrani 40" dispaly LED

Procesor quad core me rezolucion 1920 x 1080

Kontrasti Mega. Moduli Cl+ dhe frekuenca 200PQI

Teknologji Smart ju ofron lidhjen me wifi dhe porte LAN per te lundruar ne internet

Me lidhje HDMI/USB/SCART etj

Marka Samsung
Garancia 1 vit
Madhesia e Ekranit TV 40"
Lloji TV LED
SMART PO
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)
Permasat (cm) 92x72cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Televizor i markes Samsung modeli 40J5202

Smart Full HD me madhesi ekrani 40" dispaly LED

Procesor quad core me rezolucion 1920 x 1080

Kontrasti Mega. Moduli Cl+ dhe frekuenca 200PQI

Teknologji Smart ju ofron lidhjen me wifi dhe porte LAN per te lundruar ne internet

Me lidhje HDMI/USB/SCART etj

Fleta e të dhënave

Marka Samsung
Garancia 1 vit
Madhesia e Ekranit TV 40"
Lloji TV LED
SMART PO
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)
Permasat (cm) 92x72cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: