TV SAMSUNG LED 40 UE40M5002AKXXH

27008

Samsung

Televizor i markes Samsung 40'' seria 5

Modeli LED UE40M5002AKXXH. Rezolucioni FULL HD 1920x1080 pixel.

Programet dhe filmat tuaj të preferuar bëhen realë. Cilësia e pasur dhe e gjallë e imazheve Full HD do ju mahnitë.

Ngjyra te pastra dhe te theksuara, mega kontrast

Lidheni argëtimin dhe mediat tuaja të preferuara me televizorin tuaj - shikoni video regjistrimet, dëgjoni muzikë ose shikoni fotot nëpërmjet lidhjes USB

Audio e paster dhe volumi i larte do ju mundesojne te shijoni filmat apo pragramet tuaja te preferuara

Dy dalje HDMI nje dalje USB. Televizori nuk eshte Smart. Frekuenca 200PQI

Marresi DVB-T2 / C dhe modul CL+. Konsumi maksimal ne Watt 56

Permasat pa mbajtese 92.3x 52.3 x 7.3cm

Marka Samsung
Garancia 2 vjet
Lloji TV LED
SMART JO
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)
Frekuenca 200Hz
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Televizor i markes Samsung 40'' seria 5

Modeli LED UE40M5002AKXXH. Rezolucioni FULL HD 1920x1080 pixel.

Programet dhe filmat tuaj të preferuar bëhen realë. Cilësia e pasur dhe e gjallë e imazheve Full HD do ju mahnitë.

Ngjyra te pastra dhe te theksuara, mega kontrast

Lidheni argëtimin dhe mediat tuaja të preferuara me televizorin tuaj - shikoni video regjistrimet, dëgjoni muzikë ose shikoni fotot nëpërmjet lidhjes USB

Audio e paster dhe volumi i larte do ju mundesojne te shijoni filmat apo pragramet tuaja te preferuara

Dy dalje HDMI nje dalje USB. Televizori nuk eshte Smart. Frekuenca 200PQI

Marresi DVB-T2 / C dhe modul CL+. Konsumi maksimal ne Watt 56

Permasat pa mbajtese 92.3x 52.3 x 7.3cm

Fleta e të dhënave

Marka Samsung
Garancia 2 vjet
Lloji TV LED
SMART JO
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)
Frekuenca 200Hz

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë