TV SAMSUNG LED UE40MU6122KXXH

27095

Samsung

Televizor i markes Samsung modeli UE40MU6122KXXH

Televizori i vërtetë 4K UHD, me madhesia ekrani 40

Përjetoni detajet maksimale me katërfish rezolucion në UHD TV 3840x2160 pixel

Çdo gjë që shihni do të duket më mirë falë ngjyrave dhe ndriçimit real.

Frekuenca 1300PQI, kontrast Mega. Marres DVB-T2/C dhe modul CL+

Portat: 3xHDMI, USB, komponent, kompozit(AV) ethernet dhe dalje optikale 

Televizori eshte Smart dhe operon me sistemin operativ Tizien. Me wireless te integruar dhe DLNA

Fale teknologjise LED te shperndare pas ekranit televiziv, imazhi jep nje kontrast te mrekullueshem duke drejtuar driten ku eshte me e nevojshme

Me nje nivel me te larte te ndriçimit dhe nje pamje me te thelle te ngjyres se zeze, ekrani LED siguron nje qartesi me te madhe sesa televizoret standarde

Permasat: 91.8 x 59.7 x 28.8 cm ndersa pa mbajtese 91.8 x 53.6 x 6.3cm

Marka Samsung
Garancia 2 vjet
Lloji TV LED i harkuar
SMART PO
Rezolucioni 4K (Ultra-HD)
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Televizor i markes Samsung modeli UE40MU6122KXXH

Televizori i vërtetë 4K UHD, me madhesia ekrani 40

Përjetoni detajet maksimale me katërfish rezolucion në UHD TV 3840x2160 pixel

Çdo gjë që shihni do të duket më mirë falë ngjyrave dhe ndriçimit real.

Frekuenca 1300PQI, kontrast Mega. Marres DVB-T2/C dhe modul CL+

Portat: 3xHDMI, USB, komponent, kompozit(AV) ethernet dhe dalje optikale 

Televizori eshte Smart dhe operon me sistemin operativ Tizien. Me wireless te integruar dhe DLNA

Fale teknologjise LED te shperndare pas ekranit televiziv, imazhi jep nje kontrast te mrekullueshem duke drejtuar driten ku eshte me e nevojshme

Me nje nivel me te larte te ndriçimit dhe nje pamje me te thelle te ngjyres se zeze, ekrani LED siguron nje qartesi me te madhe sesa televizoret standarde

Permasat: 91.8 x 59.7 x 28.8 cm ndersa pa mbajtese 91.8 x 53.6 x 6.3cm

Fleta e të dhënave

Marka Samsung
Garancia 2 vjet
Lloji TV LED i harkuar
SMART PO
Rezolucioni 4K (Ultra-HD)

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë