Televizor i markes Samsung QLED modeli QE49Q6FNATXXH

Me super rezolucion ULTRA HD 4K nje prodhim unik i Samsung i vitit 2018

Televizori eshte smart me wifi te integruar. Sistemi operativ tizien.

Lidheni me internetin tuaj te shtepise dhe lundroni en cdo aplikacion qe deshironi direkt nga televizori juaj

Me dalje DNLA/HDMI/USB/Ethernet, dalje optikale

Ekran QLED me madhesi 49. Perjetoni ngjyra te gjalla dhe realeme kontrast Q

TV Q6F QE49Q6FNATXXH garanton 100% thellësi ngjyre

Ju do të shihni të gjitha detajet e fshehura në skenat më të errëta madje edhe me ndriçim të plotë në dhomë.

Me gamën më të gjerë të ndriçimit dhe kontrasteve Q HDR 1000, të mundësuar nga HDR10 +, do të keni mundësi të shikoni imazhet e gjalla ne shtepine tuaj

Konsumi maksimal i energjise 95 Watt

Permasat pa mbajtese 109.2 X 63.5 X 5.5 ndersa me mbajtese 109.2 X 70.3 X 24.8 cm

Samsung ka arritur t’i evoluojë televizorët për të lejuar shikim komod edhe nga një distancë me ekranin e madh dhe një miliard ngjyra si t’i shikonit në jetën reale.

Gjithashtu, tani mund të menaxhoni të gjitha pajisjet tuaja në mënyrë më praktike me një telekomandë dhe të bashkëveproni me TV tuaj vetëm me zë.

Edhe me të gjitha këto arritje, televizori i ri 2018 QLED TV do të gërshetohet menjëherë me brendësinë e shtëpisë suaj falë përpjekjeve të pafundme të Samsung me mjeshtërinë e dizajnit

Garancia 2 vjet
Madhesia e Ekranit TV 49"
Lloji TV QLED
SMART PO
Rezolucioni 4K (Ultra-HD)
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Televizor i markes Samsung QLED modeli QE49Q6FNATXXH

Me super rezolucion ULTRA HD 4K nje prodhim unik i Samsung i vitit 2018

Televizori eshte smart me wifi te integruar. Sistemi operativ tizien.

Lidheni me internetin tuaj te shtepise dhe lundroni en cdo aplikacion qe deshironi direkt nga televizori juaj

Me dalje DNLA/HDMI/USB/Ethernet, dalje optikale

Ekran QLED me madhesi 49. Perjetoni ngjyra te gjalla dhe realeme kontrast Q

TV Q6F QE49Q6FNATXXH garanton 100% thellësi ngjyre

Ju do të shihni të gjitha detajet e fshehura në skenat më të errëta madje edhe me ndriçim të plotë në dhomë.

Me gamën më të gjerë të ndriçimit dhe kontrasteve Q HDR 1000, të mundësuar nga HDR10 +, do të keni mundësi të shikoni imazhet e gjalla ne shtepine tuaj

Konsumi maksimal i energjise 95 Watt

Permasat pa mbajtese 109.2 X 63.5 X 5.5 ndersa me mbajtese 109.2 X 70.3 X 24.8 cm

Samsung ka arritur t’i evoluojë televizorët për të lejuar shikim komod edhe nga një distancë me ekranin e madh dhe një miliard ngjyra si t’i shikonit në jetën reale.

Gjithashtu, tani mund të menaxhoni të gjitha pajisjet tuaja në mënyrë më praktike me një telekomandë dhe të bashkëveproni me TV tuaj vetëm me zë.

Edhe me të gjitha këto arritje, televizori i ri 2018 QLED TV do të gërshetohet menjëherë me brendësinë e shtëpisë suaj falë përpjekjeve të pafundme të Samsung me mjeshtërinë e dizajnit

Fleta e të dhënave

Garancia 2 vjet
Madhesia e Ekranit TV 49"
Lloji TV QLED
SMART PO
Rezolucioni 4K (Ultra-HD)

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë