TV SONY LED KDL32WE615BAEP

27086

Sony

Televizor i markes Sony LED modeli KDL32WE615BAEP

Me madhesia ekrani 32", rezolucion HD Ready me kontrast Dynamic 

Frekuenca 400Hz.  Kornize rreth ekranit me ngjyre e zeze

Marres dixhital tokesor, satelitor High Definiton dhe kabllor i integruar DVB-T2/C/S2

Televizori eshte SMART qe ju lejon ta perdorni duke e lidhur me wireless-in e shtepise tuaj me wifi te integruar

Operon me sitemin Linux. Audio 2x14W 

Portat: 2 porta HDMI, 1 porte USB, 1 porte Skart, 1 dalje optike, ethernet

Falë teknologjisë LED të shpërndarë pas ekranit televiziv, imazhi jep një kontrast të mrekullueshëm duke drejtuar dritën ku është më e nevojshme.

Me një nivel më të lartë të ndriçimit dhe një pamje më të thellë të ngjyrës së zezë, ekrani LED siguron një qartësi më të madhe sesa televizorët standardë.

SCART-Duke përdorur përshtatësin e kabllit scart, mund të lidhni pajisjet audio dhe video që përdorin standarde të ndryshme.

Permasat me mbajtese: 73.1 x 49.0 x 18.7 cm ndersa pa mbajtese: 73.1 x 44.2 x 7.0 cm

Konsumi maksimal 41W ndersa standby 0.5W

Marka Sony
Garancia 2 vjet
Madhesia e Ekranit TV 32"
Lloji TV LED
SMART PO
Rezolucioni HD Ready
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Televizor i markes Sony LED modeli KDL32WE615BAEP

Me madhesia ekrani 32", rezolucion HD Ready me kontrast Dynamic 

Frekuenca 400Hz.  Kornize rreth ekranit me ngjyre e zeze

Marres dixhital tokesor, satelitor High Definiton dhe kabllor i integruar DVB-T2/C/S2

Televizori eshte SMART qe ju lejon ta perdorni duke e lidhur me wireless-in e shtepise tuaj me wifi te integruar

Operon me sitemin Linux. Audio 2x14W 

Portat: 2 porta HDMI, 1 porte USB, 1 porte Skart, 1 dalje optike, ethernet

Falë teknologjisë LED të shpërndarë pas ekranit televiziv, imazhi jep një kontrast të mrekullueshëm duke drejtuar dritën ku është më e nevojshme.

Me një nivel më të lartë të ndriçimit dhe një pamje më të thellë të ngjyrës së zezë, ekrani LED siguron një qartësi më të madhe sesa televizorët standardë.

SCART-Duke përdorur përshtatësin e kabllit scart, mund të lidhni pajisjet audio dhe video që përdorin standarde të ndryshme.

Permasat me mbajtese: 73.1 x 49.0 x 18.7 cm ndersa pa mbajtese: 73.1 x 44.2 x 7.0 cm

Konsumi maksimal 41W ndersa standby 0.5W

Fleta e të dhënave

Marka Sony
Garancia 2 vjet
Madhesia e Ekranit TV 32"
Lloji TV LED
SMART PO
Rezolucioni HD Ready

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë