Termometer dhe Kornize Dixhitale Omega

Shëno vlerësimin tënd

Termometer dhe Kornize Dixhitale Omega

Termometer dhe Kornize Dixhitale Omega

ALB0513

1 490 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

Termometer dhe Kornize Dixhitale Omega

Tregon oren dhe daten.

Ka alarm me snooze.

Kornize e qarte dixhitale 8.5 x 12.5 cm.

Formati i ores 12/24 HR.

5 butona: Mode, Alarm, Set, Up, Down.

Tregon temperaturen dhe ndryshimet e saj.