TV Fuego 43" LED 43VT3700FHD

13425

12

Televizor 43", cilesi Full HD me rezolucion 1920x1080pixels
Ekran LED
Frekuenca 100Hz High Contrast
3 porta HDMI
2 porta USB per te pare filma ose degjuar muzike direkt nga nje pajisje me lidhje USB
Porta te tjera: 1 VGA, 1 PC audio, 1 Skart, 1 Kompnonet, 1 Kompozit, 1 porte modul CI, 1 AV Video

Marres Dixhital Tokesor dhe Kabllor i integruara DVB-T/C

Marka Fuego
Garancia 1 vit
Madhesia e Ekranit TV 43"
Lloji TV LED
SMART JO
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)
Frekuenca 100Hz
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Televizor 43", cilesi Full HD me rezolucion 1920x1080pixels
Ekran LED
Frekuenca 100Hz High Contrast
3 porta HDMI
2 porta USB per te pare filma ose degjuar muzike direkt nga nje pajisje me lidhje USB
Porta te tjera: 1 VGA, 1 PC audio, 1 Skart, 1 Kompnonet, 1 Kompozit, 1 porte modul CI, 1 AV Video

Marres Dixhital Tokesor dhe Kabllor i integruara DVB-T/C

Fleta e të dhënave

Marka Fuego
Garancia 1 vit
Madhesia e Ekranit TV 43"
Lloji TV LED
SMART JO
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)
Frekuenca 100Hz

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë