TV LED ELEKTRA 50" SMART

25090

Elektra

26

49 990 Lekë

  • Televizor Elektra 50'' SMART
  • Me sistem Android
  • Mund te instaloni te gjithe aplikacionet nga Playstore
  • Rezolucion ultra HD
  • Produkti vjen me 2 vite garanci

Televizor Elektra 50'' SMART modeli ET-50UHD18S-T2

Me rezolucion Ultra HD dhe ekran me madhesi 50"

Me sistem Android 4.4. 768 MB +4 GB

Marres DVB-T2/C lidhet me internetin dhe mund te instalomi cdo lloj aplikacioni nga Playstore.

Me 2 dalje HDMI, 2 vend per USB 2.0, 1 VGAx1, 1 AV, INx1.RCA.YPBR(RCA)

Vend per PC Audio Input, Coaxial OUTx1, TF Card, vend per kufjet

2 vjet Garanci

Marka Elektra
Garancia 2 vjet
Sistemi Operativ Android 4.4 KitKat
Madhesia e Ekranit TV 50"
Lloji TV LED
SMART PO
Rezolucioni Ultra HD
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Televizor Elektra 50'' SMART modeli ET-50UHD18S-T2

Me rezolucion Ultra HD dhe ekran me madhesi 50"

Me sistem Android 4.4. 768 MB +4 GB

Marres DVB-T2/C lidhet me internetin dhe mund te instalomi cdo lloj aplikacioni nga Playstore.

Me 2 dalje HDMI, 2 vend per USB 2.0, 1 VGAx1, 1 AV, INx1.RCA.YPBR(RCA)

Vend per PC Audio Input, Coaxial OUTx1, TF Card, vend per kufjet

2 vjet Garanci

Fleta e të dhënave

Marka Elektra
Garancia 2 vjet
Sistemi Operativ Android 4.4 KitKat
Madhesia e Ekranit TV 50"
Lloji TV LED
SMART PO
Rezolucioni Ultra HD

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Aksesorë të tjerë që lidhen me këtë produkt:

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: