TV LG 32" LED 32LH510U

15848

36 990 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

TV LG 32" LED 32LH510U

Video:
Televizor LG me ekran 32" (polsh) me rezolucion HD 1366 x 768 pixels
Rrjedhshmeria e pamjes 300Hz PMI
Marres dixhital tokesor dhe satelitor High Definition, dhe marres kabllor
Vend per modul C+
Mega kontrast
Audio:
Fuqi 6W Vitural Surround mundeson volum te larte dhe ze te paster
Portat: HDMI, USB, Skart, Komponent, Kompozit, dalje optikale
Permasat:
Pa stenden 73.4 x 43.8 x 7.1 cm
Me stenden 73.4 x 47.4 x 17.2 cm

Marka LG
Garancia 2 vjet
Madhesia e Ekranit TV 32"
Lloji TV LED
SMART JO
Rezolucioni 1366 x 768 (HD)
Frekuenca 300Hz

Më shumë informacion

TV LG 32" LED 32LH510U

Video:
Televizor LG me ekran 32" (polsh) me rezolucion HD 1366 x 768 pixels
Rrjedhshmeria e pamjes 300Hz PMI
Marres dixhital tokesor dhe satelitor High Definition, dhe marres kabllor
Vend per modul C+
Mega kontrast
Audio:
Fuqi 6W Vitural Surround mundeson volum te larte dhe ze te paster
Portat: HDMI, USB, Skart, Komponent, Kompozit, dalje optikale
Permasat:
Pa stenden 73.4 x 43.8 x 7.1 cm
Me stenden 73.4 x 47.4 x 17.2 cm

Fleta e të dhënave

Marka LG
Garancia 2 vjet
Madhesia e Ekranit TV 32"
Lloji TV LED
SMART JO
Rezolucioni 1366 x 768 (HD)
Frekuenca 300Hz

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: