TV LG LED 43" 43LJ500V

24351

LG Life's Good

Televizor i markes LG modeli 43LJ500V

Ekran LED me madhesi 43" rezolucion FULL HD 1920 X 1080

Televizori nuk eshte smart dhe nuk ju mundeson lidhje me Wi-FI

Me kornize te holle ngjyre te zeze.

Marresi DVB-T2/S2/C. Lidhje HDMI,USB

Permasat pa mbajtese :97 x 57 x 7.8 cm

Me mbajtese:97 x 62.4 x 22cm

Marka LG
Garancia 2 vjet
Madhesia e Ekranit TV 43"
Lloji TV LED
SMART JO
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Televizor i markes LG modeli 43LJ500V

Ekran LED me madhesi 43" rezolucion FULL HD 1920 X 1080

Televizori nuk eshte smart dhe nuk ju mundeson lidhje me Wi-FI

Me kornize te holle ngjyre te zeze.

Marresi DVB-T2/S2/C. Lidhje HDMI,USB

Permasat pa mbajtese :97 x 57 x 7.8 cm

Me mbajtese:97 x 62.4 x 22cm

Fleta e të dhënave

Marka LG
Garancia 2 vjet
Madhesia e Ekranit TV 43"
Lloji TV LED
SMART JO
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë