Televizor i markes LG 43" modeli 43LK5100PLA.AEE

Me cilesi te larte te figures, ngjyra dinamike, LED dhe rezolucion Full HD 1920x1080p

Dizajn modern dhe elegant

Marres DVB-T2 / C / S2

Dalej optikale/HDMI/USB/LAN

Televizori perdor teknologjine Energy Saving

Permasat me mbajtese 976 x 628 x 218 mm ndersa pa mbajtese 976 x 583 x 70 mm

Marka LG
Garancia 2 vjet
Madhesia e Ekranit 43''
Lloji TV LED
SMART JO
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Televizor i markes LG 43" modeli 43LK5100PLA.AEE

Me cilesi te larte te figures, ngjyra dinamike, LED dhe rezolucion Full HD 1920x1080p

Dizajn modern dhe elegant

Marres DVB-T2 / C / S2

Dalej optikale/HDMI/USB/LAN

Televizori perdor teknologjine Energy Saving

Permasat me mbajtese 976 x 628 x 218 mm ndersa pa mbajtese 976 x 583 x 70 mm

Fleta e të dhënave

Marka LG
Garancia 2 vjet
Madhesia e Ekranit 43''
Lloji TV LED
SMART JO
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë