Zbulues Pergjuesish dhe Kamerat e Fshehta

Shëno vlerësimin tënd

Zbulues Pergjuesish dhe Kamerat e Fshehta

Zbulues Pergjuesish dhe Kamerat e Fshehta

LI0020

2 990 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

Zbulues Pergjuesish dhe Kamerat e Fshehta

Doni te zbuloni nese privatesia juaj po cenohet?

Per kete ju vjen ne ndihme zbuluesi i pergjiesve dhe i kamerave te fshehta.

Kjo paisje mund te zbuloje paisje te ndryshme pergjime.

Me ane te nje sinjli zanor dhe ekranit LED ajo ju lajmeron per gjetjen e bere.

Me tregues per sasine e baterise.