Zgjatues Cyber Power me 3 Fole B0310SA0-DE

21583

Zgjatues Cyber Power per shtepine apo zyren tuaj

Me 3 fole per te furnizuar 3 paisje

Mbrojtje nga mbitensioni

E pajisur me teknologjine MOV qe e ruan ngaparregullsite e energjise elektrike

Veshje plastike shume rezistente nga nxehtesia Polikarbonat

Mund te vendosni cdo pajisje elektrike

E pershtatshme per shtepine apo zyren tuaj

E paisur me teknologjine MOV qe e ruan ngaparregullsite e energjise elektrike

Marka Cyber Power
Materiali Veshje plastike
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Zgjatues Cyber Power per shtepine apo zyren tuaj

Me 3 fole per te furnizuar 3 paisje

Mbrojtje nga mbitensioni

E pajisur me teknologjine MOV qe e ruan ngaparregullsite e energjise elektrike

Veshje plastike shume rezistente nga nxehtesia Polikarbonat

Mund te vendosni cdo pajisje elektrike

E pershtatshme per shtepine apo zyren tuaj

E paisur me teknologjine MOV qe e ruan ngaparregullsite e energjise elektrike

Fleta e të dhënave

Marka Cyber Power
Materiali Veshje plastike

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: