Zgjatues Cyber Power me 5 Fole SB0501BA-DE

21584

Zgjatues Cyber Power modeli SB0501BA-DE

Me 5 fole per te furnizuar 5 paisje

Mbrojtje nga mbitensioni

Permaat:377 x 70 x 47 cm

E paisur me teknologjine MOV qe e ruan ngaparregullsite e energjise elektrike

Veshje Plastike shume rezistente nga nxehtesia Polikarbonat

Mund te vendosni cdo pajisje elektirke

Permasat: 37 x 14 x 6 cm

E pershtatshme per shtepine apo zyren tuaj

Më shumë informacion

Zgjatues Cyber Power modeli SB0501BA-DE

Me 5 fole per te furnizuar 5 paisje

Mbrojtje nga mbitensioni

Permaat:377 x 70 x 47 cm

E paisur me teknologjine MOV qe e ruan ngaparregullsite e energjise elektrike

Veshje Plastike shume rezistente nga nxehtesia Polikarbonat

Mund te vendosni cdo pajisje elektirke

Permasat: 37 x 14 x 6 cm

E pershtatshme per shtepine apo zyren tuaj

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: