Cmim i reduktuar! Chipolino Cante Sendet e Bebit

Chipolino Cante Sendet e Bebit

27722

Chipolino

Cante per sendet e bebit, e markes Chipolino

Universale e pershtatshme per te gjitha modelet e karrocave

Eshte e lehte te varet ne dorezen e karroces

Gjatesia e rripit eshte e rregullueshme

Hapsira te mjaftueshme dhe te bollshme per te gjitha sendet

Hapet dhe mbyllet me zinxhir

Pastrohet lehtesisht me nje cope te lagur

Me permasa 35x28x15 cm

Marka Chipolino
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Cante per sendet e bebit, e markes Chipolino

Universale e pershtatshme per te gjitha modelet e karrocave

Eshte e lehte te varet ne dorezen e karroces

Gjatesia e rripit eshte e rregullueshme

Hapsira te mjaftueshme dhe te bollshme per te gjitha sendet

Hapet dhe mbyllet me zinxhir

Pastrohet lehtesisht me nje cope te lagur

Me permasa 35x28x15 cm

Fleta e të dhënave

Marka Chipolino

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

21 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë