Clementoni Loder Crea Idea Laboratorio Ceramica

22474

Clementoni

Jepini forme imagjinates suaj me me krijimet ne argjil.

Nje set i vecante krijues dhe argetues nga Clementoni.

Paketimi permban aksesore te ndryshem qe do tju ndihmojne ne krijimtarine tuaj.

E pershtatshme per femijet mbi 7 vjec.

Permasat 11,2 x 44,6 x 30,6 cm

Marka Clementoni
Permasat (cm) 11,2 x 44,6 x 30,6 cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Jepini forme imagjinates suaj me me krijimet ne argjil.

Nje set i vecante krijues dhe argetues nga Clementoni.

Paketimi permban aksesore te ndryshem qe do tju ndihmojne ne krijimtarine tuaj.

E pershtatshme per femijet mbi 7 vjec.

Permasat 11,2 x 44,6 x 30,6 cm

Fleta e të dhënave

Marka Clementoni
Permasat (cm) 11,2 x 44,6 x 30,6 cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: