Clementoni Loder Il Laboratorio Di Chimica E Cristalli

22468

Clementoni

Laboratori i kimise dhe kristaleve nje loje nga Clementon

Një koleksion i pasur shkencor 2-në-1 për të zbuluar sekretet e kimisë dhe magjinë e kristaleve!

Loja përmban një sërë instrumentesh laboratorike dhe kimikate për të testuar kiminë e kripërave dhe shumë eksperimente të tjera në siguri të plotë!

Falë substancave të përfshira në paketim ju mund të krijoni shumë lloje të kristaleve fosforeshente dhe me ngjyrë

Per femije mbi 8 vjeç

Marka Clementoni
Permasat (cm) 7,00 x 45,10 x 31,10 cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Laboratori i kimise dhe kristaleve nje loje nga Clementon

Një koleksion i pasur shkencor 2-në-1 për të zbuluar sekretet e kimisë dhe magjinë e kristaleve!

Loja përmban një sërë instrumentesh laboratorike dhe kimikate për të testuar kiminë e kripërave dhe shumë eksperimente të tjera në siguri të plotë!

Falë substancave të përfshira në paketim ju mund të krijoni shumë lloje të kristaleve fosforeshente dhe me ngjyrë

Per femije mbi 8 vjeç

Fleta e të dhënave

Marka Clementoni
Permasat (cm) 7,00 x 45,10 x 31,10 cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: