Clementoni Loder La Scienza In Piu' Di 100 Esperimenti

22469

Clementoni

Nje eksperiment per cdo rast nga Clementn

Vendoseni veten në këpucët e një shkencëtari të madh dhe argetohuni me laboratorin e shkences me 100 eksperimente

Përjetoni argëtimin në çdo situatë dhe zbuloni sekretet e fizikës, kimisë, botanikës dhe optikës!

Eksperimentoni në ajër të pastër ose në shtëpi, luani me shkencë hetuese duke e vendosur veten në këpucët e një agjenti të fshehtë dhe largoni mërzinë duke u përpjekur të bëni eksperimente të pabesueshme!

Manuali i ilustruar shoqëron fëmijën në çdo fazë të eksperimenteve për t'i kryer ato në siguri të plotë.

Per femije mbi 8 vjec

Marka Clementoni
Permasat (cm) 7,00 x 45,10 x 31,10 cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Nje eksperiment per cdo rast nga Clementn

Vendoseni veten në këpucët e një shkencëtari të madh dhe argetohuni me laboratorin e shkences me 100 eksperimente

Përjetoni argëtimin në çdo situatë dhe zbuloni sekretet e fizikës, kimisë, botanikës dhe optikës!

Eksperimentoni në ajër të pastër ose në shtëpi, luani me shkencë hetuese duke e vendosur veten në këpucët e një agjenti të fshehtë dhe largoni mërzinë duke u përpjekur të bëni eksperimente të pabesueshme!

Manuali i ilustruar shoqëron fëmijën në çdo fazë të eksperimenteve për t'i kryer ato në siguri të plotë.

Per femije mbi 8 vjec

Fleta e të dhënave

Marka Clementoni
Permasat (cm) 7,00 x 45,10 x 31,10 cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: