Clementoni Loder Microscopio Super Kit

22479

Clementoni

Per te apasionuarit pas natyres j'u vjen kjo loder nga marka Clementon.

Nje set fantastik per te mesuar dhe eksperimentuar natyren.

Set i plote i instrumentave laboratorike per te arritur rreth 50 eksperimente.

Me nje mikroskop qe zmadhon deri ne 600 here.

Seti permban dhe shume aksesore te tjere te cilat do tju ndihmojne gjete eksperimenteve.

I pershtatshem per femijet mbi 9 vjec.

Permasat 7 x 45,1 x 31,1 cm

Marka Clementoni
Permasat (cm) 7 x 45,1 x 31,1 cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Per te apasionuarit pas natyres j'u vjen kjo loder nga marka Clementon.

Nje set fantastik per te mesuar dhe eksperimentuar natyren.

Set i plote i instrumentave laboratorike per te arritur rreth 50 eksperimente.

Me nje mikroskop qe zmadhon deri ne 600 here.

Seti permban dhe shume aksesore te tjere te cilat do tju ndihmojne gjete eksperimenteve.

I pershtatshem per femijet mbi 9 vjec.

Permasat 7 x 45,1 x 31,1 cm

Fleta e të dhënave

Marka Clementoni
Permasat (cm) 7 x 45,1 x 31,1 cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë