Clementoni Loder Tavolo Prime Scoperte Baby

22466

Clementoni

Nje tavoline e vogel argetuese me shume butona interaktive te dizenjuare per te nxitur nderveprimin me femijen.

Femijet do te mesojne duke u argetuar. Meson shkronajt e para, numrat, ngjyrat, emrat e kafsheve dhe format.

Loja nxit zhvillimin e aftesive motorrike te femijes tuaj, gjuhen dytesore permes degjimit 

Stimulon perceptimin vizual dhe degjimin fale tingujve te bukur dhe dritave.

Per femije 10-36 muajsh.

Permasat 12,5 x 58 x 44 cm

Marka Clementoni
Permasat (cm) 12,5 x 58 x 44 cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Nje tavoline e vogel argetuese me shume butona interaktive te dizenjuare per te nxitur nderveprimin me femijen.

Femijet do te mesojne duke u argetuar. Meson shkronajt e para, numrat, ngjyrat, emrat e kafsheve dhe format.

Loja nxit zhvillimin e aftesive motorrike te femijes tuaj, gjuhen dytesore permes degjimit 

Stimulon perceptimin vizual dhe degjimin fale tingujve te bukur dhe dritave.

Per femije 10-36 muajsh.

Permasat 12,5 x 58 x 44 cm

Fleta e të dhënave

Marka Clementoni
Permasat (cm) 12,5 x 58 x 44 cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: