Pishine per Femije Shumengjyreshe Intex 45x10

19604

Intex

Index Pishine per Femije Shumengjyreshe 45x10

Pishine intex e pershtatshme per femije nga 3 deri ne 6 vjec

Permasat e pishines jane 114x25cm, 1.14m (diametri) dhe 25cm thellesia

Mund te fryhet lehtesishte ne pak minuta

Gjinia Unisex
Diameter 1.14m
Permasat (cm) 114x25cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Index Pishine per Femije Shumengjyreshe 45x10

Pishine intex e pershtatshme per femije nga 3 deri ne 6 vjec

Permasat e pishines jane 114x25cm, 1.14m (diametri) dhe 25cm thellesia

Mund te fryhet lehtesishte ne pak minuta

Fleta e të dhënave

Gjinia Unisex
Diameter 1.14m
Permasat (cm) 114x25cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: