Sezoni i plazhit është ai qe i gezon me se shumti femijet gjate stines se veres

Pishine per femije me personazhet e njohur Winnie & Pooh

E pershtatshme per femije te moshave 1-3 vjec

Kapaciteti i pishines : 45 litra

Permasat jane 102x 69 x 13 cm

E lehte per tu zhvendosur dhe per tu fryre

Qe femijet te argetohen dhe te notojne gjate diteve te nxehta te veres

Marka Intex
Permasat (cm) 102x 69 x 13 cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Sezoni i plazhit është ai qe i gezon me se shumti femijet gjate stines se veres

Pishine per femije me personazhet e njohur Winnie & Pooh

E pershtatshme per femije te moshave 1-3 vjec

Kapaciteti i pishines : 45 litra

Permasat jane 102x 69 x 13 cm

E lehte per tu zhvendosur dhe per tu fryre

Qe femijet te argetohen dhe te notojne gjate diteve te nxehta te veres

Fleta e të dhënave

Marka Intex
Permasat (cm) 102x 69 x 13 cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë