Clementoni Loder Grande Laboratorio Bellezza

22473

Laboratori i bukurise qe cdo vajze do ta donte.

Ky set do tju beje te ndjeheni shkencetare te vertete.

Krijoni vete te gjitha produktet e bukurise me ane te esencave dhe perberesve qe ka paketimi.

E pershtatshme per femijet mbi 8 vjec.

Permasat 9 x 53 x 36 cm

Marka Clementoni
Permasat (cm) 9 x 53 x 36 cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Laboratori i bukurise qe cdo vajze do ta donte.

Ky set do tju beje te ndjeheni shkencetare te vertete.

Krijoni vete te gjitha produktet e bukurise me ane te esencave dhe perberesve qe ka paketimi.

E pershtatshme per femijet mbi 8 vjec.

Permasat 9 x 53 x 36 cm

Fleta e të dhënave

Marka Clementoni
Permasat (cm) 9 x 53 x 36 cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: