Clementoni Loder La Scienza In Piu' Di 100 Esperimenti

22469

3 590 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Nje eksperiment per cdo rast nga Clementn

Vendoseni veten në këpucët e një shkencëtari të madh dhe argetohuni me laboratorin e shkences me 100 eksperimente

Përjetoni argëtimin në çdo situatë dhe zbuloni sekretet e fizikës, kimisë, botanikës dhe optikës!

Eksperimentoni në ajër të pastër ose në shtëpi, luani me shkencë hetuese duke e vendosur veten në këpucët e një agjenti të fshehtë dhe largoni mërzinë duke u përpjekur të bëni eksperimente të pabesueshme!

Manuali i ilustruar shoqëron fëmijën në çdo fazë të eksperimenteve për t'i kryer ato në siguri të plotë.

Per femije mbi 8 vjec

Marka Clementoni
Permasat (cm) 7,00 x 45,10 x 31,10 cm

Më shumë informacion

Nje eksperiment per cdo rast nga Clementn

Vendoseni veten në këpucët e një shkencëtari të madh dhe argetohuni me laboratorin e shkences me 100 eksperimente

Përjetoni argëtimin në çdo situatë dhe zbuloni sekretet e fizikës, kimisë, botanikës dhe optikës!

Eksperimentoni në ajër të pastër ose në shtëpi, luani me shkencë hetuese duke e vendosur veten në këpucët e një agjenti të fshehtë dhe largoni mërzinë duke u përpjekur të bëni eksperimente të pabesueshme!

Manuali i ilustruar shoqëron fëmijën në çdo fazë të eksperimenteve për t'i kryer ato në siguri të plotë.

Per femije mbi 8 vjec

Fleta e të dhënave

Marka Clementoni
Permasat (cm) 7,00 x 45,10 x 31,10 cm

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: