Clementoni Loder Microscopio Scientifico

22480

4 390 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Per te apasionuarit pas natyres j'u vjen kjo loder nga marka Clementon.

Nje set fantastik per te mesuar dhe eksperimentuar natyren.

Set i plote i instrumentave laboratorike per te arritur rreth 50 eksperimente.

Me nje mikroskop qe zmadhon deri ne 600 here.

Seti permban dhe shume aksesore te tjere te cilat do tju ndihmojne gjete eksperimenteve.

I pershtatshem per femijet mbi 9 vjec.

Permasat 7 x 45,1 x 31,1 cm

Marka Clementoni
Permasat (cm) 7 x 45,1 x 31,1 cm

Më shumë informacion

Per te apasionuarit pas natyres j'u vjen kjo loder nga marka Clementon.

Nje set fantastik per te mesuar dhe eksperimentuar natyren.

Set i plote i instrumentave laboratorike per te arritur rreth 50 eksperimente.

Me nje mikroskop qe zmadhon deri ne 600 here.

Seti permban dhe shume aksesore te tjere te cilat do tju ndihmojne gjete eksperimenteve.

I pershtatshem per femijet mbi 9 vjec.

Permasat 7 x 45,1 x 31,1 cm

Fleta e të dhënave

Marka Clementoni
Permasat (cm) 7 x 45,1 x 31,1 cm

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: