Clementoni Loder Nicolo Go Go Baby

22470

Nicolo, makina argetuese per femijet.

Me funksione 2 ne 1. Udhetim argetues dhe qender aktivitetesh edukuese folese.

Interaktive ku femija do te mesoje shkronjat e para, numrat, format dhe ngjyrat.

Nje qender e vertete argetimi.

Stimulon perceptimin vizual dhe degjimin fale tingujve te bukur.

E pershtatshme per femijet 12-36 muajsh.

Permasat 19 x 58,5 x 38 cm

Marka Clementoni
Permasat (cm) 19 x 58,5 x 38 cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Nicolo, makina argetuese per femijet.

Me funksione 2 ne 1. Udhetim argetues dhe qender aktivitetesh edukuese folese.

Interaktive ku femija do te mesoje shkronjat e para, numrat, format dhe ngjyrat.

Nje qender e vertete argetimi.

Stimulon perceptimin vizual dhe degjimin fale tingujve te bukur.

E pershtatshme per femijet 12-36 muajsh.

Permasat 19 x 58,5 x 38 cm

Fleta e të dhënave

Marka Clementoni
Permasat (cm) 19 x 58,5 x 38 cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: