Clementoni Loder Tavolo Prime Scoperte Baby

22466

7 090 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Nje tavoline e vogel argetuese me shume butona interaktive te dizenjuare per te nxitur nderveprimin me femijen.

Femijet do te mesojne duke u argetuar. Meson shkronajt e para, numrat, ngjyrat, emrat e kafsheve dhe format.

Loja nxit zhvillimin e aftesive motorrike te femijes tuaj, gjuhen dytesore permes degjimit 

Stimulon perceptimin vizual dhe degjimin fale tingujve te bukur dhe dritave.

Per femije 10-36 muajsh.

Permasat 12,5 x 58 x 44 cm

Marka Clementoni
Permasat (cm) 12,5 x 58 x 44 cm

Më shumë informacion

Nje tavoline e vogel argetuese me shume butona interaktive te dizenjuare per te nxitur nderveprimin me femijen.

Femijet do te mesojne duke u argetuar. Meson shkronajt e para, numrat, ngjyrat, emrat e kafsheve dhe format.

Loja nxit zhvillimin e aftesive motorrike te femijes tuaj, gjuhen dytesore permes degjimit 

Stimulon perceptimin vizual dhe degjimin fale tingujve te bukur dhe dritave.

Per femije 10-36 muajsh.

Permasat 12,5 x 58 x 44 cm

Fleta e të dhënave

Marka Clementoni
Permasat (cm) 12,5 x 58 x 44 cm

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: