Small Foot - Aktiviteti i Lakut “Akullore”

18729

Small Foot

Small Foot - Aktiviteti i Lakut “Akullore”

Loje per femije te moshes mbi 2 vjec.

E markes Small Foot.

Material druri i pademshem per femijet.

Nje loje shume ngjyreshe me akullore dhe embelsira te tjera te vogla.

Lojrat Small Foot jane te prodhuara ne Gjermani.

Marka Small Foot - Lodra Gjermane, Small Foot
Materiali Druri
Permasat (cm) 25 x 20 x 28 cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Small Foot - Aktiviteti i Lakut “Akullore”

Loje per femije te moshes mbi 2 vjec.

E markes Small Foot.

Material druri i pademshem per femijet.

Nje loje shume ngjyreshe me akullore dhe embelsira te tjera te vogla.

Lojrat Small Foot jane te prodhuara ne Gjermani.

Fleta e të dhënave

Marka Small Foot - Lodra Gjermane, Small Foot
Materiali Druri
Permasat (cm) 25 x 20 x 28 cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: